Дзвоник 25.05.2018р.

25 травня о 8 год. на подвір'ї Запорізького педагогічного коледжу зібралася   уся дружна родина: усміхнені  викладачі, схвильовані батьки  та студенти. Квіти, торти, пісні, різнокольорові кульки, прощальний вальс, слова вдячності випускників   - це традиційне свято Останнього дзвоника у нашому закладі.

Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята від директора коледжу, кандидата педагогічних наук, доцента, Мельника О.М., класних керівників, мами та сестрички   випускника та студентів-першокурсників.             

І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Для  восьми випускних груп  він пролунав прощальною мелодією.

Після урочистої лінійки випускники запросили викладачів на свої «прощальні гастролі» - «Останній бенефіс».

У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники!

         Вдалої сесії, студенти!

 

Останній дзвоник 2018!

Шановні працівники, студенти, батьки!

25.05.2018 о 8.00 запрошуємо Вас на свято Останнього дзвоника!

Подає в ранковій тиші коледж
Дзвоника останні позивні…
І на серці терпко, як ніколи:
Ще студент ти й одночасно – ні.

25.05.2018 о10.30 випускники запрошують на свій прощальний бенефіс «Останні гастролі».

Випускники

17 травня Всеукраїнський день вишиванки

17 травня 2018 року пройшов флешмоб «Одягни вишиванку! Підтримай свою культуру», метою якого було вшанування народної вишивки, традицій та обрядів нашої Батьківщини, а ще – продемонструвати, які чарівні ми – українці у святковій вишиванці. Багато охочих студентів і викладачів долучилися до акції і прийшли до коледжу в вишиванках. Ми пишаємося тим, що ми українці. Пам'ятаймо свої традиції!

Слава Україні!

День вишиванки!!!

17 травня – День вишиванки!!!

Прийди на пари чи на роботу у вишиванці,

адже вона -  оберіг, символ краси, молодості і, передусім,

генетичний код українця.

Підтримай свою культуру !!!

4-А дшк. Народознавство

Практичне заняття - Українська національна кухня!

12.04.2018р. відбулось знайомство з українською національною кухнею, яке обов`язково підкріплюється безпосередніми смаковими відчуттями, про їжу не можна розповідати, її потрібно покуштувати...